Syyskuun tilannekatsaus

Julkaistu: Uutiset | 0

Pilottialueen rakentaminen on syyskuussa edennyt hyvää vauhtia.

 

Kastelli-talo|Tulevaisuuden talot ja uusiutuva energia
Kastelli-talon kohde

Kastelli-talon maalämpöä hyödyntävissä kolmessa kohteessa on rungot rakennettu valmiiksi perustustöiden loputtua. Lisäksi JCT:n tontilla iso kasa kiviä on kaivettu rakennuksen tieltä. Syyskuun puolessa välissä JCT:n kohteessa on sokkeli jo saatu valmiiksi. Kohteessa tullaan hyödyntämään aurinkokerääjiä, – paneeleita sekä vesitakkaa.

 

OSAO:n kohteessa opiskelijat ovat saapuneet paikalle sankoin joukoin. Syyskuun aikana opiskelijat ovat tehneet mm. perustustöitä. Syyskuun loppupuolella kohteiden sokkelit ovat jo valmiita.

 

TA:n kohteeseen tuleva CHP-laitos tuodaan paikan päälle piakkoin. Kohteeseen rakennettavia rivitaloja on alettu myös rakentamaan.

 

Alueella on valmiina Desing Talo ja Sonellin rivitalokohde. AS Investin Aurinkotalossa tehdään tällä hetkellä sisätöitä, ja talo valmistuu lopullisesti piakkoin.

 

Yleisesti pilottialueen kehitys on jatkunut ripeänä. Tämän lisäksi esimerkiksi tutkimuslaitokset ovat olleet kiinnostuneita hyödyntämään mm. rakennusfysikaalisia mittauksia. Pilottialueen suunnitelmat, mukaan lukien mittaussuunnitelmat, tullaan käymään lähiaikoina läpi, ja mittaukset tullaan aloittamaan tämän vuoden puolella.

OSAO|Tulevaisuuden talot ja uusiutuva energia
OSAO:n kohde
JCT|Tulevaisuuden talot ja uusiutuva energia
JCT:n kohde

 

TA|Tulevaisuuden talot ja uusiutuva energia
TA:n kohde

 

 

Vastaa