Pääsuunnittelijan ajankohtaispäivä ja rakentamisen kousteudenhallintatilaisuus Oulussa

Julkaistu: Uutiset | 0

Tiistaina 3.2.2015 järjestävät RIL ja SAFA Oulussa koulutuksen Pääsuunnittelijan ajankohtaispäivä. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä rakennusvalvonnan kanssa ja se pidetään Ympäristötalolla kahvila Leetassa (Solistinkatu 2). Pääsuunnittelijan ajankohtaispäivän lopuksi järjestää Oulun rakennusvalvonta tilaisuuden Rakentamisen kosteudenhallinta. Tämä osio koulutuksesta on maksuton ja voit osallistua joko molempiin tilaisuuksiin tai vain toiseen (ilmoittautuminen).

 

Rakentamisen kosteudenhallinta –osiossa esittelemme rakennusvalvonnan ja ympäristöministeriön kosteudenhallinnan yhteishanketta. Kuinka taata kosteudenhallinnan katkeamaton toteutuminen suunnittelusta rakennuksen käyttöön? Millaisia ohjeita tulisi olla rakentamisen eri vaiheiden ammattilaisille, ohjekortit esim. pääsuunnittelijalle, rakennesuunnittelijalle?

 

Toivomme saavamme palautetta ja erityisesti kehitysehdotuksia teiltä ammattilaisilta: kuinka te näette, että kosteudenhallinta saadaan kuntoon?

 

Ohjelma sekä ilmoittautuminen molempiin tilaisuuksiin sivustolta www.ril.fi/psoulu (Huom! Erilliset ilmoittautumiset näihin kahteen tilaisuuteen).

Vastaa